Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6947
Title: Визначення складу базових конструкцій для проектування асортименту одягу
Authors: Поліщук, О. І.
Головчанська, Є. О.
Issue Date: 2009
Citation: Поліщук О. І. Визначення складу базових конструкцій для проектування асортименту одягу [Текст] / О. І. Поліщук, Є. О. Головчанська // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2009. - № 2 (46). - C. 109-113.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: У статті наведено результати теоретичного дослідження, спрямованого на розробку методу визначення складу базових конструкцій, що утворюють типаж виробів певного виду одягу, а також їх експериментальної перевірки на прикладі типажу базових конструкцій блузок жіночих. При цьому розробка типажу базових конструкцій є проміжним етапом у проектуванні асортименту як промислової системи виробів.
В статье приведены результаты теоретического исследования, нацеленого на разработку метода определения состава базовых конструкций, которые образуют типаж, а также их экспериментальной проверке на примере типажа базовых конструкций блузок женских. При этом разработка типажа базовых конструкций является промежуточным этапом проектирования ассортимента как промышленной системы изделий.
The article contents the results of theoretical research for developing the method of define the contents of basic patterns that compile the type. The experimental research confirms the theory. The authors verified it on the type of basic patterns of blouses. The developing of type is intermediate level of the clothes system design process.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6947
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
ISSN: 1813-6796
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра моди та стилю (МС)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V46_P109-113.pdf432,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.