Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7009
Название: Особливості методики обліку готової продукції
Авторы: Зінченко, О. В.
Гірічева, Я. Є.
Дата публикации: 2017
Издательство: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Библиографическое описание: Гірічева Я. Є. Особливості методики обліку готової продукції / О. В. Зінченкоб Я. Є. Гірічева // Економіка і управління в умовах глобалізації : матеріали VІ міжнар. наук. - практ. інтернет-конф. (25 трав. 2017 р., м. Кривий Ріг). — Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2017. — С. 308-311.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7009
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20170811_108.pdf122,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.