Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/755
Назва: Особливості проектування жіночого комбідресу з елементами трансформації
Автори: Цимбал, Т. В.
Никитюк, О. П.
Ключові слова: women’s kombidresse
methods of transformation in a clothing
creative source
totem column
initial construction
комбидресс женский
методы трансформации в одежде
творческий источник
американские индейцы
тотемный столб
исходная конструкция
комбідрес жіночий
методи трансформації в одязі
творче джерело
американські індіанці
тотемний стовп
вихідна конструкція
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Цимбал Т. В. Особливості проектування жіночого комбідресу з елементами трансформації [Текст] / Т. В. Цимбал, О. П. Никитюк // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 143-150.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Удосконалено процес розробки колекції сучасного жіночого комбідресу на основі принципів трансформації, з використанням розробки оригінального принта на основі вимог, враховуючи кольорову гаму, орнамент, форми тотему американських індіанців. Для досягнення поставленої мети та вирішення завдань використано такі методи дослідження, як літературно-аналітичний та предметно-аналітичний. Графічні матеріали виконано з використанням комп’ютерних програм Xara Х, Adobe Photoshop. На основі проведеного аналізу літературних джерел було розроблено ряд моделей, що формують колекцію комбідресів жіночих, які найбільш задовольняють основні експлуатаційні вимоги до одягу, дозволяють по-новому об’єднувати різні частини (предмети) одягу, отримуючи нові варіанти. Досліджено та удосконалено конструкцію жіночого комбідресу з елементами трансформації з застосуванням технологічних рішень, розроблено принт за мотивами тотемів американських племен. Практична цінність полягає у визначенні особливостей використання конструктивних прийомів у процесі трансформації деталей комбідресів жіночих, що переміщуються з одного конструктивного поясу у інший.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/755
Faculty: Факультет індустрії моди
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра моди та стилю (МС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V78_P143-150.pdf845,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.