Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/772
Назва: Основні тенденції ринку громадського харчування
Автори: Савенко, Ю. М.
Ключові слова: Public Aliment Market
competitiveness
enterprise
STP-marketing
рынок общественного питания
конкурентоспособность
предприятие
STP-маркетинг
ринок громадського харчування
конкурентоспроможність
підприємство
STP-маркетинг
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Савенко Ю. М. Основні тенденції ринку громадського харчування [Текст] / Ю. М. Савенко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 31-37.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Виявлено проблеми та тенденції сучасного ринку громадського харчування та їх вплив на конкурентоспроможність та прибутковість підприємств. Використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження, як аналіз, синтез, порівняння, групування, аналіз рядів динаміки. У ході дослідження ринку виявлено зовнішні фактори, які зменшують конкурентоспроможність та відповідно прибуток й ефективність діяльності підприємства. Надані пропозиції напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств з метою підвищення прибутку. Виявлена можливість досягнення високих показників прибутковості та уникнення втрат прибутку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/772
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V78_P031-037.pdf327,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.