Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/786
Название: Підвищення якості рівня набутих знань при використанні інформаційних задач управління маркетингом
Авторы: Яренко, А. В.
Ключевые слова: software
software package
marketing management
marketing objectives
marketing professionals
marketers
программное обеспечение
пакет прикладных программ
управление маркетингом
задачи маркетинга
специалисты по маркетингу
маркетолог
програмне забезпечення
пакет прикладних програм
управління маркетингом
задачі маркетингу
фахівці з маркетингу
маркетолог
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Яренко А. В. Підвищення якості рівня набутих знань при використанні інформаційних задач управління маркетингом [Текст] / А. В. Яренко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. "Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України", 2 жовтня 2015 р. - 2015. - Спец. вип. : Серія "Економічні науки". - C. 161-168.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Розроблені інформаційні задачі маркетингової діяльності підприємства при використанні програмного забезпечення на об’єктно-орієнтовній мові програмування Object Pascal в системі Delphi для підвищенні якості надання освіти майбутнім фахівцям з маркетингу. При проведенні досліджень були використані загальнонаукові та спеціальні методи: маркетингового аналізу, концептуального аналізу, діалектики, індукції і дедукції тощо. Розроблене програмне забезпечення комплексу маркетингових задач надає змогу студентам зрозуміти співвідношення маркетингу і стратегій підприємства. При цьому, студенти можуть набувати практичні навички щодо прийняття управлінських рішень при вирішенні різноманітних проблемних питань, що створюються на виробництві. Запропоновані підходи до вирішення маркетингових задач можуть використовуватися як у навчальному процесу, так і у виробничій діяльності підприємств та наукових розробках. Практична значимість полягає у застосуванні маркетингових задач в навчальному процесі студентами при проведенні аналізу ринку для всебічного оволодіння прийомами та методами прикладних програм з метою підвищення якості рівня набутих знань, а також у використанні задач фахівцями відділів маркетингу вітчизняних підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/786
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну
Располагается в коллекциях:Вісник КНУТД
Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД)
Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V90sp_P161-168.pdf284,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.