Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/802
Название: Творчі та методологічні аспекти створення сучасного костюма на основі дослідження тектоніки біонічних форм
Авторы: Давиденко, І. В.
Ніколаєва, Т. І.
Ключевые слова: design
costume
bionic forms
transformation
unconventional materials
project
дизайн
костюм
бионические формы
трансформация
нетрадиционные материалы
проект
дизайн
костюм
біонічні форми
трансформація
нетрадиційні матеріали
проект
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Давиденко І. В. Творчі та методологічні аспекти створення сучасного костюма на основі дослідження тектоніки біонічних форм [Текст] / І. В. Давиденко, Т. І. Ніколаєва // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. "Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України", 2 жовтня 2015 р. - 2015. - Спец. вип. : Серія "Економічні науки". - C. 314-322.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано вплив методологічних аспектів виконання студентами курсової роботи з дисципліни «Проектування та вступ до фаху» на розвиток когнітивних процесів та закріплення необхідних навичок та компетентностей в процесі творчої інтерпретації біонічних форм. В наукових дослідженнях використана комбінація методів системно-структурного і морфологічного аналізу та сучасних інноваційних педагогічних практик. В результаті виконання наукової роботи визначено основні завдання творчого пошуку та складові структури курсової роботи, виявлено методологічні засади використання творчих засобів асоціативного мислення для розробки перспективних видів одягу в дизайні. З наукової точки зору визначено зміст та послідовність дослідницького, творчого та практичного етапів курсового проектування з дисципліни «Проектування та вступ до фаху». На основі проведеного аналізу визначено шляхи вдосконалення методологічної бази підготовки майбутніх дизайнерів, відпрацьовано та вдосконалено структуру курсового проекту, розроблено рекомендації до створення перспективних форм одягу на основі дослідження біонічних форм.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/802
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра мистецтва та дизайну костюма
Располагается в коллекциях:Вісник КНУТД
Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України
Кафедра мистецтва та дизайну костюма (МДК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V90sp_P314-322.pdf559,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.