Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/813
Название: Просування вищих навчальних закладів у соціальних мережах
Авторы: Євсейцева, О. С.
Ключевые слова: brand of higher educational establishments
the social network
marketing in social networks
promotion in social networks
бренд ВУЗа
социальная сеть
маркетинг в социальных сетях
продвижение в социальных сетях
бренд ВНЗ
соціальна мережа
маркетинг в соціальних мережах
просування в соціальних мережах
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Євсейцева О. С. Просування вищих навчальних закладів у соціальних мережах [Текст] / О. С. Євсейцева // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. "Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України", 2 жовтня 2015 р. - 2015. - Спец. вип. : Серія "Економічні науки". - C. 416-426.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Постійне зростання користувачів Інтернету та наявність зручних у використанні та управлінні інструментів просування в мережі призводить до зростання ринку Інтернет-реклами. Враховуючи те, що використання Інтернет-реклами супроводжує будь-який сучасний бізнес, незалежно від його напряму та розміру, дослідження цього питання є актуальним. Узагальнення підходів науковців стало основою для виділення певних переваг Інтернет-реклами порівняно до інших каналів реклами. Методика дослідження передбачає використання методів порівняння (для визначення відмінностей соціальних мереж), методу узагальнення (для виявлення можливостей використання соціальних мереж при просуванні брендів ВНЗ), системного підходу (для систематизації чинників впливу на прийняття рішення). Розглянуто інструментарій, який може бути використаний для просування бренду вищого навчального закладу в соціальних мережах. Розглянуто переваги та можливості використання соціальних мереж в просуванні ВНЗ. Обґрунтовано необхідність переходу до реклами в соціальних мережах та привабливість Social media marketing (SMM). На сьогодні Інтернет став дуже зручним, доступним та привабливим рекламним майданчиком. Мережеві технології дозволяють використовувати досить широкий спектр різних інструментів, які дозволяють рекламодавцю, як нагадувати про себе досить великій аудиторії людей, так і доносити свої рекламні повідомлення безпосередньо до цільової аудиторії, що робить рекламу більш ефективнішою. Дотримання перерахованих вище рекомендацій призведе до збільшення кількості учасників групи, а також до зміцнення взаємозв'язку студентів, відкритого висловлювання своїх думок і вираженню емоцій. Завдяки цьому група стане популярною і бажаною серед студентів та абітурієнтів, що дозволить їй стати більш конкурентоспроможною серед інших груп. Активна позиція ВНЗ у соціальних мережах призведе до підвищення його пізнаванності і поліпшенню його іміджу в очах молоді, згуртує студентів і потенційно збільшить кількість абітурієнтів, що збираються вступати у даний ВНЗ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/813
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну
Располагается в коллекциях:Вісник КНУТД
Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД)
Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V90sp_P416-426.pdf499,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.