Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Загальноуніверситетські колекції
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти КНУТД
Коледж мистецтв та дизайну КНУТД
Матеріали наукових конференцій та семінарів КНУТД
Періодичні видання КНУТД
Автореферати та дисертації
Винахідницька діяльність
Матеріали наукових конференцій та семінарів
Навчально-методичні видання
Наукові видання (Монографії)
Наукові публікації (статті)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-3 из 3.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2014
Споживні властивості гідрофобізованого хутряного велюру з овчини в умовах підвищеної вологості
Хлєбнікова, Н. Б.
;
Омельченко, Н. В.
;
Данилкович, А. Г.
дек-2014
Оцінювання показників якості гідрофобізованого хутряного велюру зі шкурок нутрії
Хлєбнікова, Н. Б.
;
Омельченко, Н. В.
;
Данилкович, А. Г.
2014
Вибір номенклатури показників якості гідрофобізованого хутряного велюру експертним методом
Данилкович, А. Г.
;
Хлєбнікова, Н. Б.
;
Омельченко, Н. В.
Просмотр
Автор
3
Омельченко, Н. В.
Тема
1
метод поверхневого змочування роз...
1
показник якості
1
показники споживних властивостей
1
показники якості
1
хутряний велюр з овчини
1
хутряний велюр зі шкурок нутрії
.
< предыдущая