Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 52.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвникаСебко, В. В.; Здоренко, В. Г.; Петухова, К. О.; Мінкова, А. К.
2014Особливості використання соціально-орієнтованої концепції загального управління якістю TQM в УкраїніБондаренко, Світлана Михайлівна; Строкач, І. А.
2017Переваги та загрози від застосування методу QFD (структурування функції якості) на підприємствіДудко, П. М.
2018Застосування логістичних принципів для підвищення якості та безпеки комплексної туристичної послугиХімічева, Г. І.; Михалко, А. О.
2016Аналіз методів оцінки якості взуття і шкір для верху взуттяМатвієнко, О. В.; Бабич, А. І.; Кернеш, В. П.
2017Автоматизація технологічного процесу виробництва профілактичних устілок з активним впливом на рефлекторні точки стопиПруднікова, Н. Д.; Первая, Н. В.; Бабич, А. І.
2021Формування асортименту жіночих сумок з елементами трансформації на основі маркетингових дослідженьБабич, А. І.; Васильєва, Н. С.
2016Особливості дореалізаційної оцінки якості шкіряного взуттяБабич, А. І.
2016Вдосконалення процесу поетапного оцінювання відповідності виробів зі шкіриВаравка, В. С.; Бабич, А. І.
2018Вплив факторів споживчого вибору на формування спектру послуг з ремонту взуттяБабич, А. І.; Мирошниченко, І. М.