Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8753
Название: Оптимізація технологічного процесу одержання лубу конопель
Авторы: Жуплатова, Н. М.
Турбін, В. О.
Больбатенко, В. А.
Дата публикации: 2008
Библиографическое описание: Жуплатова Н. М. Оптимізація технологічного процесу одержання лубу конопель [Текст] / Н. М. Жуплатова, В. О. Турбін, В. А. Больбатенко // Легка промисловість. - 2008. - № 2. - C. 43.
Source: Легка промисловість
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що вид сировини, інтенсивність тіпання і кратність пропуску сирцю значуще впливають на вихід довгого лубу. Вплив інтенсивності тіпання на вміст костриці в лубі не є супєвим. Підтверджено принципову можливість отримання кручених виробів (шпагату) з необлагородженого лубу високоволокнистих конопель.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8753
Располагается в коллекциях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
LP_2008_N2_P043.pdf195,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.