Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8973
Название: Взуття
Другие названия: Обувь
Авторы: Макатьора, Д. А.
Власенко, А. Ю.
Макатьора, А. В.
Ключевые слова: взуття
каблук
Дата публикации: 25-окт-2017
Издательство: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Библиографическое описание: Пат. 120261 України, МПК A43B 9/00 (2017.01). Взуття / Д. А. Макатьора, А. Ю. Власенко, А. В. Макатьора ; власник Київський національний університет технологій та дизайну. – № u201704467 ; заявл. 05.05.2017 ; опублік. 25.10.2017, Бюл. № 20. – 5 с.
Краткий осмотр (реферат): Взуття містить верх, з'єднаний з підошвою з носковою, геленочною та п'ятковою частинами, складений каблук, з верхньою та нижньою частинами, з'єднаними між собою за допомогою опорного стержня, верхня частина якого має призматичну форму поперечного перерізу, верхня частина каблука закріплена в п'ятковій частині, а нижня частина каблука встановлена з можливістю поворотного переміщення. Також взуття оснащено пружним елементом та стопорною шайбою, нижня частина опорного стержня виконана в поперечному перерізі циліндричною та має паз, в який встановлена стопорна шайба, а нижня частина каблука складається з двох елементів, виконаних за одне ціле, та має криволінійну поверхню, що співпадає з поверхнею верхньої частини каблука та геленочної частини підошви, і містить отвір, розташований в її центрі, виконаний призматичної форми поперечного перерізу, відповідно до поперечного перерізу опорного стержня, та циліндричний паз, в який встановлений опорний стержень, пружний елемент встановлений в циліндричний паз над стопорною шайбою, а елементи нижньої частини каблука виконані різної форми.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8973
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра прикладної механіки та машин
Располагается в коллекциях:Винахідницька діяльність
Кафедра механічної інженерії (МІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
120261.pdf462,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.