Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/902
Назва: Дослідження вологопоглинаючих властивостей кулірного трикотажу з еко-сировини
Автори: Галавська, Л. Є.
Дмитрієва, Н. О.
Ключові слова: eco-raw material
bamboo
soy
nettle
eco- knitting
knitting hygroscopic
capillary knitting
эко-сырье
бамбук
соя
кропива
эко-трикотаж
гигроскопичность трикотажа
капиллярность трикотажа
еко-сировина
бамбук
соя
кропива
еко-трикотаж
гігроскопічність трикотажу
капілярність трикотажу
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Галавська Л. Є. Дослідження вологопоглинаючих властивостей кулірного трикотажу з еко-сировини [Електронний ресурс] / Л. Є. Галавська, Н. О. Дмитрієва // Технології та дизайн. - 2015. - № 3 (16). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2015_3_3.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): У роботі представлено результати досліджень гігроскопічності та капілярності кулірного трикотажу, виробленого з різних видів еко-сировини. Виявлено характер зміни рівня підняття вологи в залежності від часу проведення досліду.
В работе представлены результаты исследований гигроскопичности и капиллярности кулирного трикотажа, произведенного из различных видов эко-сырья. Выявлен характер изменения уровня поднятия воды в зависимости от времени проведения опыта.
The work presents the results of research and capillarity water absorption weft knitting fabrics produced from different types of eco-materials. The discovered of the changes raise the moisture, depending on the time of the experiment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/902
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2015_3_3
Faculty: Факультет індустрії моди
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
td_2015_N3_03.pdf355,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.