Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9027
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorБабич, А. І.-
dc.contributor.authorМиролюбова, О. В.-
dc.date.accessioned2018-04-23T11:31:46Z-
dc.date.available2018-04-23T11:31:46Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМиролюбова О. В. Оцінка споживчих властивостей сумочних виробів / О. В. Миролюбова ; наук. кер. А. І. Бабич // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 264-265.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9027-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectринокuk
dc.subjectмаркетингові дослідженняuk
dc.subjectспоживчі перевагиuk
dc.subjectпопитuk
dc.subjectреспондентиuk
dc.subjectсегментаціяuk
dc.subjectякістьuk
dc.titleОцінка споживчих властивостей сумочних виробівuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2017-04-27-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionСучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначенняuk
local.conference.subsectionТехнологія виробів із шкіриuk
Располагается в коллекциях:Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2017_V1_P264-265.pdf365,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.