Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 66.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Модель формування оптимальної ієрархії цілей функціонування підприємств готельно-ресторанної індустріїШевчук, Ю. А.
2019Малий бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвиткуПономаренко, Ігор Віталійович; Воловненко, Катерина Володимирівна
2018Ефективність створення кластерних структур на сучасному етапі розвиткуХмелевська, Л. П.
2018Сучасні методичні підходи до аналізу використання персоналу підприємстваКасич, Алла Олександрівна; Черняховська, Марина Валеріївна; Мірошниченко, Альона Миколаївна
2016Risk management of integrated structures in the hotel and restaurant businessLisun, Y.
2015Застосування концепції BSC для оцінки результативності та ефективності системи управління якістюХімічева, Г. І.; Калинюк, Н. В.
2019Система ключових показників ефективності як запорука ефективного управління бізнес-процесами в компаніїЦалко, Т. Р.; Невмержицька, С. М.
2013Ефективність заходів ресурсозбереження у виробничо-господарській діяльності підприємстваГерасимчук, Н. А.
2014Енергоефективна економіка: міжнародна практика податкового стимулювання її реалізаціїСкрипник, М. І.; Безверхий, К. В.
2013Система розрахунку енергоефективності підприємства на базі методу проектування гібридних установокКатаєва, Є. Ю.; Теличко, В. Ю