Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 94.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Модель формування оптимальної ієрархії цілей функціонування підприємств готельно-ресторанної індустріїШевчук, Ю. А.
сер-2019Organizational maintenance of internal control of electronic money at the enterpriseTkacheko, Serhii; Shatskaya, Zorina; Dashchenko, Natalia; Mu, Jianming; Malakhovsky, Yurii
2020Effective strategies for enterprise business process management in rural areasHanushchak-Yefimenko, L. M.
2019Малий бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвиткуПономаренко, Ігор Віталійович; Воловненко, Катерина Володимирівна
2018Ефективність створення кластерних структур на сучасному етапі розвиткуХмелевська, Л. П.
2018Сучасні методичні підходи до аналізу використання персоналу підприємстваКасич, Алла Олександрівна; Черняховська, Марина Валеріївна; Мірошниченко, Альона Миколаївна
2016Risk management of integrated structures in the hotel and restaurant businessLisun, Y.
січ-2021Criteria for evaluation of efficiency of remote administration softwareKuznetsov, Denis; Zakharova, Maria; Liuta, Maiia
лип-2023Фінансування зелених проєктів як можливість активізації інвестиційної діяльності України в умовах післявоєнного відновленняЗаєць, Р. В.; Коваленко, Д. І.
2020Process management to ensure enterprise efficiencyMiahkykh, I. M.; Shkoda, M. S.; Pasichuk, A. M.