Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Деркач, Тетяна Михайлівна | - |
| dc.contributor.author | Антипова, А. Ю. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-05-09T10:38:51Z | - |
| dc.date.available | 2018-05-09T10:38:51Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Антипова А. Ю. Зміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробки / А. Ю. Антипова ; наук. кер. Т. М. Деркач // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 576-577. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129 | - |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
| dc.subject | фізико-хімічні характеристики речовин | uk |
| dc.subject | СВЧ | uk |
| dc.subject | харчові волокна | uk |
| dc.title | Зміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробки | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| local.conference.location | Київ | uk |
| local.conference.date | 2017-04-27 | - |
| local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
| local.subject.method | 0 | uk |
| local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
| local.conference.subsection | Промислова фармація | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2017_V1_P576-577.pdf | 549,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.