Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 38.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Модель формування оптимальної ієрархії цілей функціонування підприємств готельно-ресторанної індустріїШевчук, Ю. А.
2018Ефективність створення кластерних структур на сучасному етапі розвиткуХмелевська, Л. П.
2018Розробка методу оцінки ефективності деконтамінації фосфорорганічних сполукБессарабов, В. І.; Вахітова, Л. М.; Кузьміна, Г. І.; Баула, О. П.; Лісовий, В. М.; Здерко, Н. П.
2014Маркетингові аспекти функціонування малого бізнесу у сфері розважальних послугЛитовченко, К. Ю.; Хоменко, О. І.
2015Застосування концепції BSC для оцінки результативності та ефективності системи управління якістюХімічева, Г. І.; Калинюк, Н. В.
2014Вдосконалення механізму ефективного управління туристичної сфери в Черкаській областіБутим, А. С.; Шіковець, К. О.; Квіта, Г. М.
2013Система розрахунку енергоефективності підприємства на базі методу проектування гібридних установокКатаєва, Є. Ю.; Теличко, В. Ю
2016Теоретичні підходи до управління ефективністю споживання ресурсів у освітній діяльності як ключового чинника підвищення конкурентоспроможності вищих навчальних закладів УкраїниГрищенко, І. М.; Шевченко, О. О.
2012Напрями підвищення ефективності підпримницької діяльності в сучасних умовах господарюванняЛуцик, Т. Р.; Червінська, А. І.
2016Напрямки та задачі державної підтримки інноваційної діяльності в АПКСоловчук, К. О.