Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9466
Назва: Основи технологій експериментального та підготовчо-розкрійного виробництв
Автори: Березненко, С. М.
Водзінська, О. І.
Білоцька, Л. Б.
Донченко, С. В.
Ключові слова: швейне підприємство
технологічний процес
масове виробництво одягу
швейна промисловість України
виробничий цех
експериментальний цех
модель
експериментальне виробництво
лекала
розкладка
витрати матеріалів
норма
підготовчий цех
матеріал
конфекціювання
настил
розкрійний цех
карта розкрою
деталі крою
специфікація
калькуляція
документація
маршрутний лист
Дата публікації: 2017
Видавництво: КНУТД
Бібліографічний опис: Основи технологій експериментального та підготовчо-розкрійного виробництв : навч. посіб. / [С. М. Березненко, О. І. Водзінська, Л. Б. Білоцька, С. В. Донченко]. – Київ : КНУТД, 2017. – 171 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник включає матеріали до розділу І «Основи технологій експериментального та підготовчо-розкрійного виробництв», який передбачено програмою обов’язкової навчальної дисципліни «Основи технології швейних виробів». У посібнику розглянуто сутність основних процесів експериментального, підготовчого та розкрійного виробництв швейних підприємств, їх технологічні операції та принципи взаємодії, напрямки механізації та автоматизації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9466
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та конструювання швейних виробів
ISBN: 978-966-7972-91-2
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання
Кафедра моди та стилю (МС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cover2018.63_Image006.jpgОбкладинка69,56 kBJPEGЕскіз
Переглянути/Відкрити
OTEPRV_NP_Titul_Zmist_Vstup.pdfТитульна сторінка + Зміст + Вступ289,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
OTEPRV_NP.pdfПовний текст12,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.