Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/979
Название: Трикотаж як основа композиційних матеріалів
Авторы: Кизимчук, О. П.
Здоренко, В. Г.
Єрмоленко, І. В.
Ключевые слова: textile preform
knitted preform
net shape form
net structure
текстильная преформа
трикотажная заготовка
заданная форма
ячеистая структура
текстильна преформа
трикотажна заготовка
задана форма
стільникова структура
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Кизимчук О. П. Трикотаж як основа композиційних матеріалів [Текст] / О. П. Кизимчук, В. Г. Здоренко, І. В. Єрмоленко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 1 (75). - C. 124-132.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Метою даної роботи є аналіз трикотажних матеріалів, які використовуються в якості преформ композитів. Визначено, що технологія трикотажу викликає велику зацікавленість науковців та проектувальників через потенційну можливість виробництва сітчастих заготовок для виготовлення високоякісних текстильних конструкційних матеріалів. Текстиль та композиційні матеріали на текстильній основі являють собою клас сучасних матеріалів, які широко використовується в різних галузях промисловості. Успіх їх використання визначається, головним чином, потребою в легких конструкційних матеріалах, які мають високу міцність, жорсткість і надійність. Крім того, текстильна промисловість має широкі можливості для вироблення полотен та виробів заданої та близької до заданої форм з застосуванням високоефективних автоматизованих методів шиття, ткацтва, плетіння та в'язання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/979
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V75_P124-132.pdf381,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.