Актуальні правові проблеми реформування українського громадянського суспільства : [32] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Містить матеріали доповідей і повідомлень учасників круглого столу, який відбувся в Київському національному університеті технологій та дизайну за ініціативи кафедри приватного та публічного права факультету підприємництва та права. Результатом проведеного студентського круглого столу є напрацьовані висновки та рекомендації щодо проблемних правових питань реформування Українського громадянського суспільства та перспектив удосконалення діючого права і законодавства, ефективності діючих в Україні механізмів реалізації його норм.

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 32 из 32
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Правові аспекти донорства в умовах реформування українського громадянського суспільстваВойтенко, Ю. О.
2018Проблема права спільної сумісної власності в умовах реформування українського громадянського суспільстваБородько, В. Ю.
2018Складові елементи авторського права та його місце в системі права інтелектуальної власностіБобровник, Р. С.
2018Особливості захисту права інтелектуальної власності в УкраїніАнастасова, Л. О.
2018Сучасний стан запобігання торгівлі людьми в українському громадянському суспільствіАнанченко, А. В.
2018Злочинність та профілактика кримінальних правопорушень серед молоді України в умовах реформування українського громадянського суспільстваАльохіна, В. І.
2018Правотворческая деятельность субъектов публичного администрирования в сфере интеллектуальной собственностиХридочкин, А. В.
2018Исполнительное производство как элемент процедуры публичного администрированияМакушев, П. В.
2018Преступления против интеллектуальной собственности: объём и содержание понятияЛомакина, А. А.
2018Поняття захисту охоронюваних законом інтересів у правовідносинах в сфері інтелектуальної власностіБабецька, І. Я.; Фрищин, О. А.
2018Дерегулювання індивідуалізації знеособленої особистості, як умова розвитку громадянського суспільстваГрицкевич, С. Г.
2018Поняття та види суб'єктів громадянського суспільстваОлійник, А. Ю.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 32 из 32