Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/984
Название: Фактори впливу на конкурентоспроможність продукції сільського господарства
Авторы: Бугас, Н. В.
Вовк, Т. І.
Ключевые слова: конкурентоспроможність продукції
конкурентоспроможність підприємства
внутрішні та зовнішні чинники конкурентоспроможності
сільське господарство
конкурентоспособность продукции
конкурентоспособность предприятия
внутренние и внешние факторы конкурентоспособности
сельское хозяйство
competitive products
the competitiveness of enterprises
both internal and external factors of competitiveness of agriculture
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Бугас Н. В. Фактори впливу на конкурентоспроможність продукції сільського господарства [Текст] / Н. В. Бугас, Т. І. Вовк // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 1 (75). - C. 153-161.
metadata.local.source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): У статті обґрунтовано роль конкурентоспроможності сільського господарства, так як на даний момент є необхідність насичення вітчизняного ринку продуктами власного виробництва. Розкрито поняття конкурентоспроможності продукції та підприємства. У результаті дослідження виявлено особливості конкурентоспроможності продукції сільського господарства та сільськогосподарського підприємства. Проаналізовано основні фактори, які впливають на конкурентоспроможність продукції сільського господарства. Наукова новизна одержаних результатів полягає в комплексному обґрунтуванні факторів впливу на конкурентоспроможність сільського господарства. Практичне значення висновків і рекомендацій, обґрунтованих у науковій статті сприятиме підвищенню конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/984
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V75_P153-161.pdf276,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.