Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/991
Название: Державне регулювання фінансової діяльності закладів культури та мистецтва в Україні
Авторы: Настич, Т. П.
Ключевые слова: state policy
culture
art
normative and legal basis
mechanisms of state management
sources of financing
государственная политика
культура
искусство
нормативно-правовая база
механизмы государственного управления
источники финансирования
державна політика
культура
мистецтво
нормативно-правова база
механізми державного управління
джерела фінансування
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Настич Т. П. Державне регулювання фінансової діяльності закладів культури та мистецтва в Україні [Текст] / Т. П. Настич // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 1 (75). - C. 199-206.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Визначено проблемні питання, напрями й механізми удосконалення державної підтримки вітчизняної культури та покращення фінансового стану культурно-митецьких закладів. Використаний загальновідомий метод абстрактно-логічний (теоретичні узагальнення та формування висновків); аналітичний; системний та структурний. Результати знайшли практичне застосування в діяльності Міністерства культури України, було запропоновано на перспективу удосконалення існуючих та створення нових засобів і механізмів фінансового забезпечення, серед яких самофінансуванню належить важлива роль. Наукова новизна полягає у заміні існуючого затратного механізму виділення коштів з державного бюджету на цільовий. Практична значимість полягає в тому, що теоретичні положення і висновки статті, що розкривають сутність проблеми фінансування розвитку культури та мистецтва в Україні, визначені напрями та механізми її удосконалення, державної підтримки вітчизняної культури та джерела покращення фінансового стану культурно-мистецьких закладів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/991
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V75_P199-206.pdf238,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.