Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 85.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Застосування SWOT-аналізу для оцінки ризиків діяльності ЗВОВолівач, А. П.; Хімічева, Г. І.
2020Аналіз вимог щодо контролю параметрів мікроклімату виробничих приміщеньДзюба, О. О.; Хімічева, Г. І.
2018Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукціїХімічева, Г. І.; Дешко, В. В.
2018Нормативно-правове регулювання медичних виробівХімічева, Г. І.; Михалко, Р. О.; Мануйлова, О. П.
2020Оцінювання ризиків освітньої діяльності ЗВО в умовах невизначеностіХімічева, Г. І.; Волівач, А. П.
сен-2020Методика визначення рівня достовірності оцінювання якості освітньої програми ЗВОХімічева, Г. І.; Волівач, А. П.
янв-2019Експериментальне обґрунтування ефективности використання метод кваліметріїКуриляк, В. В.; Хімічева, Г. І.; Хорошилов, О. М.
2017Визначення факторів ризиків у відповідності до моделі СУЯ ВНЗ за вимогами ДСТУ ISO 9001:2015Волівач, А. П.; Хімічева, Г. І.
2015Передумови процесу моделювання технічного обслуговування підшипників суднового валопроводуХімічева, Г. І.; Куриляк, В. В.
2015Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукціїХімічева, Г. І.; Зенкін, М. А.; Скалига Т. М.