Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-9 зі 9.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Концепція функціонування та стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанної сфериПузирьова, П. В.
2019Управління процесом підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовищаСірченко, К. О.
2017Управління конкурентоспроможністю підприємстваГандзюк, П. Л.; Гончаренко, І. М.
2019Development and effectiveness of financial potential management of enterprises in modern conditionsTkachenko, V.; Kwilinski, A.; Kaminska, B.; Tkachenko, I.; Puzyrova, P.
2017Конкурентоспроможність підприємства та особливості її визначення в сучасних умовахКомісаренко, Д. С.
2012Теоретичні основи конкурентних переваг підприємстваВойтенко, А. П.; Бондаренко, Світлана Михайлівна
2017Методичні засади управління конкурентними перевагами підприємстваКулак, Н. В.; Гутак, Р. А.
2014Основні тенденції ринку громадського харчуванняСавенко, Ю. М.
2018Інтелектуальний капітал як чинник забезпечення конкурентних переваг підприємстваБондаренко, Світлана Михайлівна; Бігун, Мар’яна Сергіївна; Терещенко, А. С.