Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-8 из 8.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Концепція функціонування та стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанної сфериПузирьова, П. В.
2019Управління процесом підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовищаСірченко, К. О.
2017Управління конкурентоспроможністю підприємстваГандзюк, П. Л.; Гончаренко, І. М.
2017Конкурентоспроможність підприємства та особливості її визначення в сучасних умовахКомісаренко, Д. С.
2014Основні тенденції ринку громадського харчуванняСавенко, Ю. М.
ноя-2016Інноваційне забезпечення конкурентоспроможності підприємстваХарченко, Т. О.; Куфрик, Р. Л.
2018Економічна сутність конкурентоспроможності та конкурентних переваг підприємстваБугас, Василь Валерійович; Невмержицька, С. М.; Бугас, Н. Р.
2018Інтелектуальний капітал як чинник забезпечення конкурентних переваг підприємстваБондаренко, Світлана Михайлівна; Бігун, Мар’яна Сергіївна; Терещенко, А. С.