Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8444
Title: Оцінка якості і безпечності харчової продукції за вимогами ЄС на прикладі м'ясо-молочної галузі
Authors: Козелло, Н. Л.
Грибанова, К. О.
Keywords: харчова продукція
система НАССР
молочні продукти
сире молоко
молокопродукти
Issue Date: 2017
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Грибанова К. О. Оцінка якості і безпечності харчової продукції за вимогами ЄС на прикладі м'ясо-молочної галузі / К. О. Грибанова ; наук. кер. Н. Л. Козелло // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 286-287.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8444
Appears in Collections:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2017_V2_P286-287.pdf372,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.