Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8444
Название: Оцінка якості і безпечності харчової продукції за вимогами ЄС на прикладі м'ясо-молочної галузі
Авторы: Козелло, Н. Л.
Грибанова, К. О.
Ключевые слова: харчова продукція
система НАССР
молочні продукти
сире молоко
молокопродукти
Дата публикации: 2017
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Грибанова К. О. Оцінка якості і безпечності харчової продукції за вимогами ЄС на прикладі м'ясо-молочної галузі / К. О. Грибанова ; наук. кер. Н. Л. Козелло // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 286-287.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8444
Располагается в коллекциях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2017_V2_P286-287.pdf372,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.