Перегляд зібрання за групою - Теми споживні властивості

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019A comprehensive analysis of consumer properties of nutria velour hydrophobicized with alkenmalein-acrylsyntane compositionDanylkovych, A.; Khliebnikova, N.
2020Дизайн-менеджмент як інструмент підвищення конкурентоспроможностіЄфременкова, Надія Андріївна
2021Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягуЗаворотна, Оксана; Галавська, Людмила Євгеніївна
2015Комплексна оцінка якості хутряного велюру зі шкурок нутріїХлєбнікова, Н. Б.; Омельченко, Н. В.; Данилкович, А. Г.
2013Роль і місце міжнародного технічного регулювання у вітчизняному товарознавстві. Повідомлення 1. Роль міжнародного технічного регулювання у вітчизняному товарознавствіПопович, Н. І.; Беднарчук, М. С.; Доманцевич, Н. І.
2013Роль і місце міжнародного технічного регулювання у вітчизняному товарознавстві. Повідомлення 2. Місце міжнародного технічного регулювання у товарознавстві взуттяБеднарчук, М. С.; Попович, Н. І.
2016Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягуЄфременкова, Надія Андріївна