DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми споживні властивості
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | A comprehensive analysis of consumer properties of nutria velour hydrophobicized with alkenmalein-acrylsyntane composition | Danylkovych, A.; Khliebnikova, N. |
2020 | Дизайн-менеджмент як інструмент підвищення конкурентоспроможності | Єфременкова, Надія Андріївна |
2021 | Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу | Заворотна, Оксана; Галавська, Людмила Євгеніївна |
2015 | Комплексна оцінка якості хутряного велюру зі шкурок нутрії | Хлєбнікова, Н. Б.; Омельченко, Н. В.; Данилкович, А. Г. |
2013 | Роль і місце міжнародного технічного регулювання у вітчизняному товарознавстві. Повідомлення 1. Роль міжнародного технічного регулювання у вітчизняному товарознавстві | Попович, Н. І.; Беднарчук, М. С.; Доманцевич, Н. І. |
2013 | Роль і місце міжнародного технічного регулювання у вітчизняному товарознавстві. Повідомлення 2. Місце міжнародного технічного регулювання у товарознавстві взуття | Беднарчук, М. С.; Попович, Н. І. |
2016 | Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу | Єфременкова, Надія Андріївна |