Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211| Назва: | Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу | 
| Інші назви: | Инновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одежды | 
| Автори: | Єфременкова, Надія Андріївна | 
| Ключові слова: | інноваційні техногії споживні властивості якість | 
| Дата публікації: | 2016 | 
| Видавництво: | ХКТЕІ | 
| Бібліографічний опис: | Єфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467. | 
| Короткий огляд (реферат): | В статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211 | 
| Faculty: | Інститут комп'ютерних технологій та дизайну | 
| Department: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД) Матеріали наукових конференцій та семінарів | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf | 119,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
