Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Title: Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу
Other Titles: Инновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одежды
Authors: Єфременкова, Надія Андріївна
Keywords: інноваційні техногії
споживні властивості
якість
Issue Date: 2016
Publisher: ХКТЕІ
Citation: Єфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467.
Abstract: В статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Faculty: Факультет ринкових, інформаційних та інноваційних технологій (м. Черкаси)
Department: Кафедра ГМД та ТЛП. Секція "Технологій легкої промисловості"
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра ГМД та ТЛП. Секція "Технологій легкої промисловості"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf119,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.