Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Назва: Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу
Інші назви: Investigation of consumer properties of knitwear from different raw materials for children's clothing
Автори: Заворотна, Оксана
Галавська, Людмила Євгеніївна
Ключові слова: дитячий трикотаж
споживні властивості
вимоги до сировини
Дата публікації: 2021
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Заворотна О. Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу / О. Заворотна, Л. Галавська // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 21 жовтня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 95-96.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – провести дослідження споживних властивостей кулірного трикотажу різного сировинного складу для виготовлення дитячого одягу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Розташовується у зібраннях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KyivTex&Fashion2021_P095-096.pdf225,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.