Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Название: | Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу |
Другие названия: | Investigation of consumer properties of knitwear from different raw materials for children's clothing |
Авторы: | Заворотна, Оксана Галавська, Людмила Євгеніївна |
Ключевые слова: | дитячий трикотаж споживні властивості вимоги до сировини |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Заворотна О. Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу / О. Заворотна, Л. Галавська // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 21 жовтня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 95-96. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета роботи – провести дослідження споживних властивостей кулірного трикотажу різного сировинного складу для виготовлення дитячого одягу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109 |
Располагается в коллекциях: | KyivTex&Fashion Кафедра технології моди (ТМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion2021_P095-096.pdf | 225,82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.