Просмотр собрания по группе - Тема якість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 102 по 121 из 123 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
янв-2019Удосконалення діяльності підприємств на основі TQM та EFQMБондаренко, Світлана Михайлівна
2020Удосконалення конструкції та технології виготовлення взуття дитячого асортиментуБабич, А. І.; Ніколаєнко, І. М.
2020Удосконалення конструкції і технології виготовлення взуття військовослужбовцівБабич, А. І.; Акашев, О. В.
2023Удосконалення підходів до оцінювання якості шляхом застосування кваліметричних методів оцінювання ризиківГрінченко, Г. С.; Фатєєва, Л. Ю.; Мазорчук, К. К.
сен-2023Удосконалення системи продажу готельного продукту в умовах діджиталізації ринку послуг на підприємстві ТОВ "Сад-Люкс"Городянська, Лариса Володимирівна; Татаровський, Артем Андрійович
2017Удосконалення управління якістю на підприємствіБондаренко, Світлана Михайлівна; Копа, А. В.
2019Удосконалення якості технічного обслуговування автомобілівХімічева, Г. І.; Зенкіна, С. М.
июн-2023Управління якістю на торгівельному підприємствіБондаренко, Світлана Михайлівна; Крочак, Анастасія Віталіївна
2017Управління якістю процесів при виготовленні клейового ріжучого інструментуЗенкін, А. С.; Овчаренко, О. В.
окт-2023Управління якістю у контексті сталого розвитку на підприємствах легкої промисловості як інструмент післявоєнного відновлення УкраїниБондаренко, Світлана Михайлівна
22-апр-2021Управління якістю шкір різних способів оздобленняБондарєва, А. О.; Мокроусова, О. Р.
2019Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатівЗенкін, М. А.; Павлучинська, О. В.
2017Фактори об’єктивності в оцінці бізнес-процесів підприємств через показники якостіВітковський, Ю. П.; Єршова, О. О.
2018Фарбування велюру, наповненого модифікованою дисперсією монтморилонітуОхмат, О. А.; Стаднік, К. С.
2021Формування асортименту жіночих сумок з елементами трансформації на основі маркетингових дослідженьБабич, А. І.; Васильєва, Н. С.
29-авг-2023Чинники диверсифікації в секторі HoReCa: глобальні трендиБорисова, Оксана Володимирівна; Пшеничний, Б. М.; Алєксєєнко, В. С.
2017Якісна складова конкурентоспроможності послуг з ремонту взуттяШамільян, К. С.
2018Якість аудиторських послуг: фактори впливуСаюн, А. О.; Йосипенко, О. І.
ноя-2021Якість продукції в умовах smart-економікиШацька, Зорина Ярославівна; Хлистун, Аліна Андріївна
2016Якість та комфортність дитячого одягу з елементами трансформаціїНазарчук, Л. В.