Просмотр собрания по группе - Тема quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 11 по 30 из 64 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвникаСебко, В. В.; Здоренко, В. Г.; Петухова, К. О.; Мінкова, А. К.
2017Автоматизація технологічного процесу виробництва профілактичних устілок з активним впливом на рефлекторні точки стопиПруднікова, Н. Д.; Первая, Н. В.; Бабич, А. І.
2016Аналіз методів оцінки якості взуття і шкір для верху взуттяМатвієнко, О. В.; Бабич, А. І.; Кернеш, В. П.
2017Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуттяФурса, Т. М.; Гречаник, Ю. В.
2015Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукціїХімічева, Г. І.; Зенкін, М. А.; Скалига Т. М.
2014Аналіз чинників, що впливають на формування асортименту і підвищення попиту на дитяче взуттяФедіна, М. О.; Бабич, А. І.
2014Аналітичні методи оцінювання та прогнозування рівня якості швейних виробівСавчук, Н. Г.; Іокст, Н. В.
2015Базові складові якості професійної підготовки фахівців у Хмельницькому національному університетіСкиба, М. Є.
2016Вдосконалення процесу поетапного оцінювання відповідності виробів зі шкіриВаравка, В. С.; Бабич, А. І.
2023Взаємодія елементів організаційно-економічного механізму у сфері охорони здоров’яКамінська, Т. В.
сен-2019Використання біноміального розподілу в управлінні якістю на підприємствіБондаренко, Світлана Михайлівна
15-фев-2020Використання моделі ЕFQM 2020 в управлінні якістю в організаціїБондаренко, Світлана Михайлівна
2020Використання розподілу Пуассона в системі управління якістю на підприємствіБондаренко, Світлана Михайлівна
ноя-2019Використання інструментів менеджменту якості у практичній діяльності підприємствБондаренко, Світлана Михайлівна; Марчук, Тетяна Ігорівна
мар-2021Вимірювання рівня якісної води в організмі людини – шлях до її здоров’яБабенко, О. В.; Ляшок, М. О.
2016Вплив факторів споживчого вибору на формування асортименту жіночого взуттяБабич, А. І.; Майорова, З. С.
2018Вплив факторів споживчого вибору на формування спектру послуг з ремонту взуттяБабич, А. І.; Мирошниченко, І. М.
2022Екологізація управління якістю бізнес-процесів на підприємствіБондаренко, Світлана Михайлівна
2016Економічне обґрунтування вибору технологічного обладнання підприємств легкої промисловостіМакатьора, Д. А.; Лісун, Я. В.
2017Забезпечення якості лікарських засобів рослинного походження: стан та перспективиБаула, О. П.; Деркач, Тетяна Михайлівна