Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11572
Назва: Розробка бренду модного одягу в умовах сучасної української фешн-індустрії
Інші назви: Development of brand of fashionable clothing in the conditions of modern ukrainian fashion-industry
Автори: Фролов, Іван
Колосніченко, Марина
Ключові слова: бренд модного одягу
дизайнер одягу
брендинг
фешн-індустрія
дизайнер одягу
fashion-industry
brand
brand of fashionable clothes
fashion designer
Дата публікації: 2018
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Фролов І. Розробка бренду модного одягу в умовах сучасної української фешн-індустрії / І. Фролов, М. Колосніченко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (20 квітня 2018 р., м. Київ) : у 2-х т. – Київ : КНУТД, 2018. – Т. 2. – С. 316-318.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є вдосконалення процесу розробки бренду в умовах сучасної української фешн-індустрії на основі дослідження об'єктивних закономірностей його формування і просування на ринку модного одягу. На основі проведених досліджень визначено чинники успішності бренду, а також етапи його розробки і просування на ринку, що дозволило створити нові перспективні моделі розробки бренду модного одягу з врахуванням специфіки української індустрії моди.
On the basis of the conducted researches certainly principles of progress of brand and also design and advancement of brand, which allowed to create new perspective models of development of brand of fashionable clothes, taking into account the specific of Ukrainian industry of fashion.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11572
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
Розташовується у зібраннях:Кафедра моди та стилю (МС)
Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD2018_V2_P316-318.pdf198,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.