Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12306
Назва: Систематизація технічних рішень виготовлення головних уборів
Автори: Лайкун, Д. О.
Артеменко, Т. П.
Ключові слова: інформаційна база
систематизація
база даних
методи обробки
головні убори
Дата публікації: 2018
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Лайкун Д. О. Систематизація технічних рішень виготовлення головних уборів / Д. О. Лайкун, Т. П. Артеменко // Збірник матеріалів II Міжнародної наукової конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (1-2 листопада 2018 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - С. 102-105.
Короткий огляд (реферат): Недостатність інформації щодо сучасних методів технології виготовлення асортименту головних уборів вказує на необхідність систематизації та формування інформаційної бази технічних рішень. Тому, аналіз існуючих та розробка сучасних методів обробки головних уборів з метою формування інформаційної бази і в подальшому її розширення, є актуальним завданням. Сформовано інформаційну базу даних, яка містить перелік методів обробки вузлів та деталей головних уборів з різних видів матеріалів із подальшим її розширенням та наповненням. Дослідження полягає у тому, що отримані у роботі результати можуть бути використані виробниками-початківцями на етапах проектування виробів вже існуючих невеликих підприємств, а також з навчальними цілями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12306
ISBN: 978-617-7506-25-5
Розташовується у зібраннях:KyivTex&Fashion
Кафедра моди та стилю (МС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KyivTextFashin2018_P102-105.pdf436,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.