Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
Название: Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції
Авторы: Хімічева, Г. І.
Дешко, В. В.
Ключевые слова: національні стандарти ДСТУ ISO 14020
харчова продукція
екологічне маркування
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Хімічева Г. І. Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції / Г. І. Хімічева, В. В. Дешко // Вісник інженерної академії України. – 2018. – № 2. – С. 244-248.
Source: Вісник інженерної академії України
Bulletin of engineering academy of Ukraine
Краткий осмотр (реферат): В роботі проаналізовані принципи та підходи застосування екологічного маркування харчової продукції згідно вимог національних стандартів і директив ЄС. Доведено, що екологічне маркування сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції і дозволяє потенційному споживачу обрати для себе більш якісну та безпечну продукцію.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
ISSN: 2519-8793
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20190530_302.pdf880,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
20190530_302_Titul.pdf453,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
20190530_302_Zmist.pdf300,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.