Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1311
Назва: Стратегічні напрями і методи по удосконаленню організаційної культури підприємства
Інші назви: Strategic directions and methods for improvement of organizational culture enterprise
Автори: Хмурова, В. В.
Семененко, О. В.
Ключові слова: organizational culture
economic stability of enterprise
strategy
економічна стійкість підприємства
організаційна культура
стратегія
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Хмурова В. В. Стратегічні напрями і методи по удосконаленню організаційної культури підприємства / В. В. Хмурова, О. В. Семененко // Economics, Management, Low : Current state and perspectives of development : Collection of scientific articles. — Melbourne: Thorpe Bowker, 2015. — C. 139-142.
Source: Economics, Management, Low : Current state and perspectives of development
Короткий огляд (реферат): The article basic directions and methods are examined on the improvement of organizational culture with the aim of providing of economic stability of enterprises. The basic valued constituents taking into account present time, that can be used by managers of all levels for the further functioning of enterprise in a long-term prospect.
У статті розглядаються основні напрями і методи по удосконаленню організаційної культури з метою забезпечення економічної стійкості підприємств. Узагальнюються та охарактеризовуються основні ціннісні складові організаційної культури з урахуванням сьогодення, що можуть використовуватися управлінцями усіх рівнів для подальшого функціонування підприємства в довгостроковій перспективі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1311
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
ISBN: 978-0-9942661-2-5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20160328_503.pdf360,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.