Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835
Название: | Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні |
Авторы: | Романюк, О. О. Данилкович, А. Г. |
Дата публикации: | мар-2017 |
Издательство: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Романюк О. О. Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні / О. О. Романюк, А. Г. Данилкович // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Полтава, 20-22 березня 2017 року. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 128-130. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Располагается в коллекциях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
APTPET_20170320_P128-130.pdf | 344,15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.