Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835
Название: Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні
Авторы: Романюк, О. О.
Данилкович, А. Г.
Дата публикации: мар-2017
Издательство: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Романюк О. О. Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні / О. О. Романюк, А. Г. Данилкович // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Полтава, 20-22 березня 2017 року. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 128-130.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
APTPET_20170320_P128-130.pdf344,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.