Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835| Назва: | Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні |
| Автори: | Романюк, О. О. Данилкович, А. Г. |
| Дата публікації: | бер-2017 |
| Видавництво: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Бібліографічний опис: | Романюк О. О. Властивості хутрової овчини, виробленої з використанням електроактивованого розчину при пікелюванні-дубленні / О. О. Романюк, А. Г. Данилкович // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали IV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, м. Полтава, 20-22 березня 2017 року. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – С. 128-130. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14835 |
| Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
| Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| APTPET_20170320_P128-130.pdf | 344,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.