Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15422
Назва: Питання організації обліку як елементу прийняття управлінських рішень
Автори: Матюха, Микола Миколайович
Ключові слова: облік
прийняття рішень
Дата публікації: кві-2020
Видавництво: Херсонський національний технічний університет
Бібліографічний опис: Матюха М. М. Питання організації обліку як елементу прийняття управлінських рішень / М. М. Матюха // Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Херсон, 28 квітня 2020 року. – Херсон : ХНТУ, 2020. – С. 628-630.
Короткий огляд (реферат): Необхідність структурованої інформації для забезпечення прийняття рішень є необхідною умовою для успішного розвитку будь-якого підприємства чи державної установи. Це питання не є повністю вирішене навіть у сьогоденні, хоч вітчизняні підприємства почали ефективніше використовувати людський капітал для отримання своєчасної та достовірної інформації для ухвалення рішень, можливість для подальшого розвитку в цьому напрямку все ще становить одну з актуальних проблем управлінського обліку в Україні. Одним з ключових інструментів відбору, надання та формування інформації слугують фінансові звіти, розвиток та форма яких залежить, в свою чергу, від рівня розвитку автоматизації систем обліку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15422
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Репозитарій.pdf224,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.