Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 32.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Формування інтеграційної сили бренда на засадах компонентної структуризаціїДудко, П. М.; Ніфатова, О. М.
2017Переваги від впровадження системи HACCP на підприємствах харчової промисловості УкраїниДудко, П. М.
2018Інституціональні засади функціонування інтегрованого брендингу: сутність та особливості управлінняНіфатова, О. М.; Дудко, П. М.
2017Переваги та загрози від застосування методу QFD (структурування функції якості) на підприємствіДудко, П. М.
2022Сучасні світові тенденції розвитку ІТ-аутсорсингуДудко, П. М.
2016Консалтингове забезпечення економічної безпеки бізнесуКарпенко, І.; Дудко, П. М.
2016Процес пристосування маркетингової товарної стратегії до нових умов господарювання (на прикладі швейних підприємств)Бєлік, Д. П.; Дудко, П. М.
2016Механізм антикризового управління підриємствами сфери послугКасіч, І. О.; Дудко, П. М.
2021Глобальна трансформація освітнього середовищаОнофрійчук, О. Я.; Дудко, П. М.
2021Методичні підходи та принципи стратегічного управління закладом вищої освітиДудко, П. М.