Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16381
Назва: Етапи проектування та впровадження управлінської звітності на підприємстві
Інші назви: Stages of design and implementation management reporting at the enterprise
Автори: Матюха, Микола Миколайович
Ключові слова: облік
управлінська звітність
Дата публікації: лис-2020
Видавництво: Видавництво ПП Вишемирський В. С.
Бібліографічний опис: Матюха М. М. Етапи проектування та впровадження управлінської звітності на підприємстві / М. М. Матюха // Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції : збірник тез доповідей учасників IX Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції, м. Херсон, 17-18 листопада 2020 року. – Херсон : Видавництво ПП Вишемирський В. С., 2020. – С. 236-238.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено питання впровадження управлінської звітності із застосуванням інформаційних технологій при цьому слід розуміти, що для кожного підприємства повинен розроблятися індивідуальний проект, який враховує специфіку діяльності та унікальність конкретного підприємства. Весь процес впровадження (вдосконалення) системи управлінської звітності необхідно проводити поетапно, з оцінкою ефективності кожної стадії і ретельним плануванням наступної, оскільки витрати на вдосконалення інформаційної системи управління повинні привести до безперечного і відчутного ефекту для підприємства. Впровадження системи управлінської звітності в практику підприємств повинно передбачати поетапне здійснення основних заходів, яке передбачає розділення на стадії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16381
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матюха_репозитарій.pdf530,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.