Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16818
Название: Дослідження споживних властивостей білизняного трикотажу з пряжі з вмістом волокон "DEO-W"
Авторы: Галавська, Л. Є.
Прохоровський, А. С.
Швиданенко, О. А.
Котюх, М. В.
Ключевые слова: волокна DEO-W
функціональна білизна
білизняний трикотаж
трикотаж з еластомерною ниткою
Дата публикации: 2020
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Дослідження споживних властивостей білизняного трикотажу з пряжі з вмістом волокон "DEO-W" / Л. Є. Галавська, А. С. Прохоровський, О. А. Швиданенко, М. В. Котюх // Збірник тез доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій "KyivTex&Fashion" до 90-річного ювілею з дня заснування Київського національного університету технологій та дизайну, м. Київ, 20 жовтня 2020 року. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 141-143.
Краткий осмотр (реферат): Метою даної роботи є дослідження впливу введення у структуру еластомерної нитки на зміну споживних властивостей трикотажу, виробленого з пряжі з вмістом волокон "DEO-W".
DOI: 10.30857/16818
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16818
Располагается в коллекциях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KyivTex&Fashion2020_P141-143.pdf290,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.