Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16818
Назва: Дослідження споживних властивостей білизняного трикотажу з пряжі з вмістом волокон "DEO-W"
Автори: Галавська, Л. Є.
Прохоровський, А. С.
Швиданенко, О. А.
Котюх, М. В.
Ключові слова: волокна DEO-W
функціональна білизна
білизняний трикотаж
трикотаж з еластомерною ниткою
Дата публікації: 2020
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Дослідження споживних властивостей білизняного трикотажу з пряжі з вмістом волокон "DEO-W" / Л. Є. Галавська, А. С. Прохоровський, О. А. Швиданенко, М. В. Котюх // Збірник тез доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій "KyivTex&Fashion" до 90-річного ювілею з дня заснування Київського національного університету технологій та дизайну, м. Київ, 20 жовтня 2020 року. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 141-143.
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є дослідження впливу введення у структуру еластомерної нитки на зміну споживних властивостей трикотажу, виробленого з пряжі з вмістом волокон "DEO-W".
DOI: 10.30857/16818
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16818
Розташовується у зібраннях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KyivTex&Fashion2020_P141-143.pdf290,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.