Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121
Title: Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі
Authors: Denysenko, M.
Issue Date: Oct-2020
Publisher: Oktan-Print s.r.o.
Citation: Denysenko M. Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі / M. Denysenko // Food additives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, Prague, October 23, 2020. – Oktan-Print s.r.o., Prague, 2020. – P. 259-260.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра економіки та сфери обслуговування (ЕСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
FANMHPD_20201023_Prague_P259-260.pdf199,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.