Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17341
Название: | Форма споживчої упаковки: критерії інноваційності |
Другие названия: | Форма потребительской упаковки: критерии инновационности Form of consumer packaging: criteria of innovation |
Авторы: | Біловодська, О. А. |
Ключевые слова: | споживча упаковка комунікація інноваційність |
Дата публикации: | мар-2021 |
Издательство: | Національний фармацевтичний університет |
Библиографическое описание: | Біловодська О. А. Форма споживчої упаковки: критерії інноваційності / О. А. Біловодська // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики : матеріали IX міжнародної науково-практичної дистанційної конференції, м. Харків, 18 березня 2021 року. – Харків : Нац. фармац. ун-т, 2021. – С. 444-446. |
Краткий осмотр (реферат): | Більшість сучасних споживачів бажає купувати інноваційну упаковку. Це в обумовлено постійною модернізацією та оновленням асортименту продукції. Особливо цікаві ринку інноваційні упаковки товару, які поєднують в собі високі механічні та бар'єрні властивості, зовнішню привабливість, технологічність і екологічність. Застосування таких рішень дозволяє збільшити термін зберігання продуктів, залучити нових споживачів і значно скоротити витрати на пакування кінцевої продукції. Отже, метою дослідження є визначення критеріїв інноваційності у формі упаковки товарів споживчого призначення. Для цього використано такі загальнонаукові та спеціальні методи: аналіз, синтез, структурно-логічний підхід, метод логічного узагальнення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17341 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
Располагается в коллекциях: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2021_Біловодська.pdf | 368 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.