Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17416| Title: | Формування споживчих властивостей натуральної шкіри в післядубильних процесах | 
| Authors: | Охмат, О. А. Марухленко, М. О. Ліясова, Ю. В. Головіна, О. М. | 
| Keywords: | натуральна шкіра рихла сировина глинисті матеріали | 
| Issue Date: | Nov-2019 | 
| Publisher: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" (ПУЕТ) | 
| Citation: | Формування споживчих властивостей натуральної шкіри в післядубильних процесах / О. А. Охмат, М. О. Марухленко, Ю. В. Ліясова, О. М. Головіна // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, м. Старобільськ - м. Полтава, 27-28 листопада 2019 року. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 63-65. | 
| Abstract: | Сьогодні виробникам натуральної шкіри все частіше доводиться переробляти рихлу сировину. Рихлість в сировині проявляється наявністю худини, виснаженості, шалаги. Але вимоги виробників продукції із натуральної шкіри та діючі стандарти вимагають від шкіряних підприємств збільшення коефіцієнту розкрійності шкіри, певного рівня експлуатаційних і збереження гігієнічних властивостей. Одним з напрямів формування споживчих властивостей високоякісних шкір є використання полімерних матеріалів та природних глинистих мінералів в післядубильних процесах. | 
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17416 | 
| Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій | 
| Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра | 
| Appears in Collections: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Тези_Охмат_Марухленко_Ліясова_Головіна.pdf | 146,72 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
