Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17416
Назва: Формування споживчих властивостей натуральної шкіри в післядубильних процесах
Автори: Охмат, О. А.
Марухленко, М. О.
Ліясова, Ю. В.
Головіна, О. М.
Ключові слова: натуральна шкіра
рихла сировина
глинисті матеріали
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" (ПУЕТ)
Бібліографічний опис: Формування споживчих властивостей натуральної шкіри в післядубильних процесах / О. А. Охмат, М. О. Марухленко, Ю. В. Ліясова, О. М. Головіна // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, м. Старобільськ - м. Полтава, 27-28 листопада 2019 року. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – С. 63-65.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні виробникам натуральної шкіри все частіше доводиться переробляти рихлу сировину. Рихлість в сировині проявляється наявністю худини, виснаженості, шалаги. Але вимоги виробників продукції із натуральної шкіри та діючі стандарти вимагають від шкіряних підприємств збільшення коефіцієнту розкрійності шкіри, певного рівня експлуатаційних і збереження гігієнічних властивостей. Одним з напрямів формування споживчих властивостей високоякісних шкір є використання полімерних матеріалів та природних глинистих мінералів в післядубильних процесах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17416
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Охмат_Марухленко_Ліясова_Головіна.pdf146,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.