Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643
Название: Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах
Авторы: Бреус, Світлана Василівна
Байрамов, Махір
Дата публикации: окт-2020
Издательство: International Science Group
Библиографическое описание: Бреус С. В. Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах / С. В. Бреус, М. Байрамов // Integration of scientific bases into practice : abstracts of IV International scientific and practical conference, Stockholm, Sweden, October 12-16, 2020. – Stockholm, Sweden, International Science Group, 2020. – P. 72-77.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Располагается в коллекциях:Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Breus_S.V._Bairamov_M._Thesis_2020_P_72-77.pdfThesis368,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.