Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643
Название: | Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах |
Авторы: | Бреус, Світлана Василівна Байрамов, Махір |
Дата публикации: | окт-2020 |
Издательство: | International Science Group |
Библиографическое описание: | Бреус С. В. Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах / С. В. Бреус, М. Байрамов // Integration of scientific bases into practice : abstracts of IV International scientific and practical conference, Stockholm, Sweden, October 12-16, 2020. – Stockholm, Sweden, International Science Group, 2020. – P. 72-77. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування |
Располагается в коллекциях: | Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Breus_S.V._Bairamov_M._Thesis_2020_P_72-77.pdf | Thesis | 368,41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.