Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643
Title: Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах
Authors: Бреус, Світлана Василівна
Байрамов, Махір
Issue Date: Oct-2020
Publisher: International Science Group
Citation: Бреус С. В. Сутність продуктових інновацій та управління їх впровадженням в сучасних умовах / С. В. Бреус, М. Байрамов // Integration of scientific bases into practice : abstracts of IV International scientific and practical conference, Stockholm, Sweden, October 12-16, 2020. – Stockholm, Sweden, International Science Group, 2020. – P. 72-77.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17643
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Appears in Collections:Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Breus_S.V._Bairamov_M._Thesis_2020_P_72-77.pdfThesis368,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.