Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Будякова, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-07T13:46:54Z | - |
dc.date.available | 2021-06-07T13:46:54Z | - |
dc.date.issued | 2020-11 | - |
dc.identifier.citation | Будякова О. Ю. Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу / О. Ю. Будякова // Формування ефективних механізмів державного управління та менеджменту в умовах сучасної економіки: теорія і практика : матеріали VІІІ Міжнародної заочної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 27 листопада 2020 року. – Запоріжжя : КПУ, 2020. – С. 367-370. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762 | - |
dc.description.abstract | Готельно-ресторанний бізнес – це сфера діяльності, яка акумулює елементи мистецтва та національних традицій, виробничу діяльність та методи обслуговування, одночасно розвиваючи філософію та споживання їжі й культури потенційної аудиторії. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу розвивається з року в рік, посилюючи конкурентну боротьбу за відвідувачів. Саме тому керівництво підприємств гостинності (незалежно від типу) постійно відслідковують сучасні виклики індустрії гостинності та приділяють увагу основної стратегії та концепції організації праці готелю та ресторану, надаючи закладу унікальність та неповторність. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Класичний приватний університет | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | організація праці | uk |
dc.subject | персонал | uk |
dc.title | Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу | uk |
dc.title.alternative | Modern challenges of the organization of work of hotel and restaurant business | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Budiakova, Olena | - |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра економіки та сфери обслуговування | uk |
local.conference.location | Запоріжжя | uk |
local.conference.date | 2020-11-27 | - |
local.conference.name | Формування ефективних механізмів державного управління та менеджменту в умовах сучасної економіки: теорія і практика | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Располагается в коллекциях: | Кафедра смарт-економіки (СЕ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Будякова_367-370.pdf | 717,62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.