Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762
Назва: Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Modern challenges of the organization of work of hotel and restaurant business
Автори: Будякова, О. Ю.
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
організація праці
персонал
Дата публікації: лис-2020
Видавництво: Класичний приватний університет
Бібліографічний опис: Будякова О. Ю. Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу / О. Ю. Будякова // Формування ефективних механізмів державного управління та менеджменту в умовах сучасної економіки: теорія і практика : матеріали VІІІ Міжнародної заочної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 27 листопада 2020 року. – Запоріжжя : КПУ, 2020. – С. 367-370.
Короткий огляд (реферат): Готельно-ресторанний бізнес – це сфера діяльності, яка акумулює елементи мистецтва та національних традицій, виробничу діяльність та методи обслуговування, одночасно розвиваючи філософію та споживання їжі й культури потенційної аудиторії. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу розвивається з року в рік, посилюючи конкурентну боротьбу за відвідувачів. Саме тому керівництво підприємств гостинності (незалежно від типу) постійно відслідковують сучасні виклики індустрії гостинності та приділяють увагу основної стратегії та концепції організації праці готелю та ресторану, надаючи закладу унікальність та неповторність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17762
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Розташовується у зібраннях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Будякова_367-370.pdf717,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.